За нас

   От създаването си през 1994 г, печатница Симолини-94 предлага на своите клиенти висококачествен печат на книги, листовки, брошури, списания, календари и др., както и всички видове довършителни и книговезки процеси. Благодарение на дългогодишния опит на ръководния екип, производственият процес е организиран така, че да осигури отлично качество на печатния продукт при максимално кратки срокове и конкурентни цени.
     

    Печатница Симолини-94 е лидер в печата на книги с мека и твърда подвързия. Разполагаме с eдноцветно GTO 52, двуцветно GTO 52, двуцветна машина с обръщач Sakurai, четирицветен Heidelberg SpeedMaster, ролна машина Zirkon и дигитална черно-бяла машина, с които обхващаме целия набор от печатни формати. Технологичното ни оборудване включва и сгъвачки, колонаборна машина, лепачни машини, тристранен и прав нож. За изработка на книги с твърда подвързия използваме машини на фирмата Schmedt и концева шивачка Universe Sewing на Meccanotecnica. Клиентът получава готовата продукция пакетирана в термосвиваемо фолио, с възможност и за единично пакетиране.

   За да можем да предлагаме все по-висококачествен и богат асортимент от продукти, в края на 2013 г. разширихме технологичното си оборудване с четирицветна листова машина Heidelberg Speedmaster, сгъвачна машина Heidelberg Stahlfolder KH 56, лепачна машина Horizon и прав нож Perfecta. Машините са нови и са закупени по проект "Технологична модернизация в малки и средни предприятия".
 

   Освен печат, Симолини-94 предлага и дизайн и предпечатна подготовка на всякакви видове каталози, листовки, брошури, плакати, календари, книги и др. За да удоволетворим дори и най-високите изисквания на нашите клиенти, ние им предлагаме възможност за отпечатване на цветна проба и генериране на RIP preview на файловете преди започване на същинския печатен процес.
 

   Независимо дали разполагате с готови файлове или само с идеи, нашите висококвалифицирани специалисти ще ги превърнат в реалност!